Hoe brouw ik mijn eigen bier? VOOR BEGINNERS

U droomt ervan uw eigen bier te brouwen maar heeft absoluut geen idee hoe eraan te beginnen? U weet niet welke ingrediënten u kan gebruiken, welk materiaal u nodig heeft? Of hoe u wort moet laten gisten? Wat te doen bij het bottelen? Het belang van hygiëne en nog zoveel meer? Dan is deze volledige en theoretische cursus VOOR BEGINNERS geknipt voor u!

U leert hier alles wat een beginnende brouwer moet weten: van de functie van de verschillende materialen over het gebruik en het kiezen van ingrediënten tot de verschillende stappen in het brouwproces. Wat u moet doen om uw brouwsel te laten gisten en hoe ervoor te zorgen dat alles netjes gereinigd is zodat het resultaat optimaal is. Met andere woorden: een cursus voor de beginnende hobbyist die het allemaal zelf wil kunnen maar nog helemaal geen kennis heeft. Wij leren het u allemaal. Van a tot z!

Hieronder vindt u alle bijkomende informatie die u nodig heeft. Schrijf u snel in en wordt binnenkort de trotse drinker van uw eigen thuis gebrouwen bier!

KOSTPRIJS

€ 35

Inbegrepen: broodjeslunch, syllabus.